آیا پیامک به عنوان مدرک دردادگاه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۳۲,۴۴۹ #94033

سلام من حدود چهارماه پیش با باجناق داداشم به صورت پیامک حرف میزدم و حرفای خیلی بدی زده نمیشد و زنه ایشون فهمیدن الان بعد از چهارماه میخوان ازشون جدا بشن و اسکرین شات گرفتن ازپیامای ما ومیگن یا پول میدی بهم یا پیامکارو نشون دادگاه میدم شوهرایشون هم قبول نمیکنن من هم به شوهرم گفتم که من با ایشون حرف زدم وشوهرم منو بخشیدن وگفتن گردن میگیرن میگن من باشوهراین خانوم حرف میزدم وایشون رومسخره میکردم الان سوال من اینه دادگاه میتونه پرینته اسارو دربیاره و اسکرین هایی که دسته خانومشه رو دادگاه قبول میکنه به عنوان مدرک و اگه بفهمن که من با ایشون حرف زدم درحد اس ام اسای معمولی ونه حرفای سکس جرم بنده چیه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جزءادله اثبات جرم نیست اما اماره قضایی محسوب میشود

گرفتن اسکرین شات به عنوان اماره قضایی ممکن است موجب پرینت گرفتن ودستورمقام قضایی مبنی برروشن شدن بیشترقضیه کند

باسلام قابل استناداست بعنوان اماره قضایی

با درود می‌توان بدان استناد کرد

با سلام اسکرین شات به عنوان اماره قضایی می باشدو به علم قاضی کمک می کند و به عنوان ادله اثبات دعوا نمی باشدو پیامک دلیل محسوب نمی شود

سلام، در صورتی که همسر شما از این‌موضوع اطلاع دارند شما‌میتوانید علیه ایشون شکایت کنیدبه جرم تهدید کردن شما و پیشنهاد وجه نقدگرفتن ازشما هر چند که پیامک دادن به اشخاص نا محرم جایز نمی باشد. در ضمن پیامک برای دادگاه دلیل جرم‌تلقی نمیشود. تنها اماره محسوب میشود .موفق باشید

بادرودوسلام امکان استناد به پیامک با عنوان اماره می باشد.