خواهان میتواند برای اثبات دعوی خود اسناد جدید ی را در جلسه دادرسی ارایه کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۸۶ #93384184

سلام......اگر خواهان دادخواستی را داده باشد و اسنادی را ضمیمه دادخواست کرده باشد و در جلسه دادرسی با اسنادی را که قبلا ضمیمه دادخواست کرده نتوانست دعوی خود را اثبات کند .. حال سوال اینجاست که آیا میتو اند در همان جلسه دادرسی اسناد جدیدی ( اسنادی را که قبلا ضمیمه دادخواست نکرده است)را برای اثبات دعوی خود ارا یه کند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهان برای اثبات ادعای خود می تواند مدارک جدید را به دادگاه ارائه دهد .

بلی میتونن اقدام کنن

باسلام
مانع نیست واز موارد تجدید جلسه دادرسی است.

با درود..
در اینخصوص اساسا در جلسه اول رسـیدگی، هیـچ منع قانونی برای ارائه دلایل جدید وجود ندارد، ولی پذیرش دلیل جدید بستگی به نظر دادگاه رسـیدگی کننده دارد. و در صورت پذیرش دلیل جدید، خوانده می تواند مهلت مناسب جهت تدارک امر دفاع از دادگاه بخواهد. و اسـتفاده از این حق، برای طرف مقابل دعوی هم صادق می باشـد..
بطـوری که ماده ۹۷ قانون آیین دادرسی مدنی در این راسـتا اشعار می دارد؛ " در صورتی که خوانده تا پایان جلسه اول دادرسی دلایلی اقامه کند که دفاع از آن برای خواهان جز با ارائه اسـناد جدید مقـدور نباشد، در صـورت تقاضای خواهان و تشخیص موجه بودن آن از سوی دادگاه، مهلت مناسب داده خواهد شد."

بله منع قانونی وجود ندارد

باسلام منع قانونی ندارد .خوانده می تواند برای دفاع و رعایت اصل تناظر تقاضای استمهال نماید

بلی تا اولین جلسه دادرسی میتونن اقدام کنن