تغییر نام خانوادگی توسط پدر موجب تغییر در نام خانوادگی فرزند میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۹۵۷ #92702

سلام ببخشید من میخواستم برای تعویض شناسنامه ۳۰ سالگی اقدام کنم . پدرم نام خوانوادگیشو عوض کرده ولی من نمیخوام نام خانواگیمو تغییر بدم به نام جدید خانوادگی پدرم . خواستم بپرسم شناسنامه جدیدم باید حتما با نام خانوادگی جدید پدرم مطابقت داشته باشه؟ یه سوال دیگه اینکه باید حتما در ۳۰ سالگی شناسنامه مو عوض کنم یا میتونم از همون شناسنامه قدیمی استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. وقت بخیر
اگر تعویض نام خانوادگی بعد از ۱۸ سالگی شما باشد، شما می توانید مستقلا از همان نام خانوادگی درج شده در شناسنامه خود همچنان استفاده کنید

سلام خیر فقط در شناسنامه خود تغییر پیدا می کند.

اگر پدرتان بعد از ۱۸سالگی شما نام خانوادگی خویش را تغییر داده اند لزومی نیست شما به نام خانوادگی جدید ،شناسنامه خویش را تغییر دهید

در صورتیکه پدرتان بعد از رسیدن شما به سن 18 سالگی نام خانوادگی خود را تعویض کرده باشند در شناسنامه شما درج نخواهد شد. لذا در حال حاضر تعویض شناسنامه الزامی نیست.