میتونم شکایت کنم که حداقل اون ۴ و پونصد رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹ #92563827

سلام. من یجا کار میکردم به من یه تومن حقوق میدادن به این صورت که اول یه فیش حقوق ۲ تومنی از من امضا میگرفتن بعد ۲ تومن بحساب من میریختن و همون لحظه نقدا یه تومنش رو پس میگرفتن. بعد من اعتراض کردم و گفتم دیگه این کار رو نمی کنم..با سفته ای که از من داشتن تهدیدم کردن. دو ماه حقوق و عیدی به من بدهکار بودن. حدود شیش و پونصد. دو تا رسید به همین مبلغ از من گرفتن. چون میترسیدن من پول رو ندم بهشون کارتمو گرفتن رفتن ۶ و پونصد رو ریختن و همون موقع ۴ و شیشصدش رو کارت به کارت کردن برا خودشون. یعنی یک و نهصد به من دادن. من اعتراض کردم. اونا هم گفتن تسویه کن چون وسط ماه بود گفتن پونصد تومن از پولی که بهت دادیم رو پس بده تا سفته رو بهت پس بدیم. منم از رو اجبار دادم و سفته و رو گرفتم. یه برگه هم ازم امضا گرفتن که من کل حق و حقوقم رو گرفتم و حق شکایت ندارم. حالا من میتونم اقدامی کنم؟ با توجه به اینکه ۴ و شیشصد از پول رو خودشون ریختن به کارت مدیر داخلی؟؟؟ اینم بگم که قرارداد داشتم و برام بیمه هم رد میشد. خیلی ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، به اداره کار مراجعه کنید.

بادرودوسلام ازاداره کار اقدام نمایید.

سلام و ادب به اداره کار محل جهت طرح شکایت مراجعه کنید

درود
می توانید از طریق اداره کار اقدام کنید بار اثبات پرداخت با کارفرما است.

با درود اگر حقوق و مزایا شما بطور کامل پرداخت نشده از طریق اداره کار می‌توان مطالبه کرد.

با احترام
با توجه به قرارداد و بهرمندی از یک حقوقدان اقدام نمایید تا نتیجه بهتری نصیب شما گردد

باسلام
ازطریق اداره کار اقدام نمایید