ایا میتوانم پسری ۳۰ ساله که دارای پدر و مادر است را به عنوان فرزند خود در شناسنامه ام بگنجانم و به صورت قانونی فرزند خود کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۹۴ #91691281

با سلام
اینجانب دارای زن و دو دختر ۱۸ و ۱۵ ساله هستم
راهی وجود دارد برای اینکه بعد از فوت خود از مزایای ارث و ماترک من بتواند بدین شکل استفاده کند ؟آیا این امکان وجود دارد که این پسر در آن واحد هم فرزند پدر خود و هم فرزند من باشد؟
اگر جواب منفی است پیشنهاد میکنید برای اینکه این شخص از من ارث مالی ببرد چه راهکار قانونی و عرفی طی شود و انجام دهم ؟
با تشکر از زحماتتان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر به این شکل امکان ندارد ،اما میتوانید ملکی را به نامش صلح عمری کنید.

سلام
خیر امکان این عمل وجود ندارد
لیکن می توانی در زمان حیات مالی را به ایشان صلح عمری نمایید یا برای ایشان بخشی از اموال خود را وصیت نمایید

با عرض سلام هرچند قصد و نیت شما در این مسئله نامفهوم میباشد اما در بیان کلی این را بدانید اگر قصد انتقال اموال خود به دیگری را دارید تا زمان حیات انجام بدید زیرا بعد از فوت تا ۱ سوم دارایی ها را میتوانید وصیت کنید

باسلام باانجام صلح نامه یاوصیت برای او،اقدام نمایید.

با سلام
شما می توانید از طریق صلح عمری به او منتقل کنید و تازمان حیات، خودتان از آن مال استفاده کنید ولی یک وکالتتامه بلاعزل از او بگیرید و در آن وکالتنامه ذکر کنید که حق انتقال مورد وکالت را از موکل سلب کنید.

سلام
میتوانید درزمان حیات خود مالی را به وی هبه یا صلح کنید وبرای بعدازمرگ برایش وصیت کنید

می توانید مالی را بنامشان صلح یا هبه کنیدبه طور رسمی