چگونه می توانم برای دستور تخلیه اقدام نمایم که سریعتر به نتیجه برسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #90518586

با سلام وعرض ادب
اینجانب ۶ ماه پیش خانه ای اجاره داده ام مستاجر ۴ ماه است که اجاره پرداخت نکرده است و از قرارداد ۶ ماه مانده است در توضیحات قولنامه هم نوشته شده است که اگر مستاجر ۹۰ روز اجاره پرداخت نکند باید بدون هیچ ادعائی آپارتمان را خالی بکند با مراجعه به شورای حل اختلاف فرمودند که مهلت قرارداد شما به پایان نرسیده است نمی توانید دستور تخلیه بگیرید باید حکم تخلیه بگیرید، ولی یکی از شرط دستور تخلیه عدم پرداخت اجاره بیش از ۳ماه است
باسپاس فراوان از بزرگواریتان

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام شرط مذکور در اجاره نامه از مصداق انفساخ می باشد لازمه آن تقدیم دادخواست در محاکم قضایی تایید انفساخ می باشد تشریفات قانونی آن همانند سایر پرونده های حقوقی می باشد و در صورت صدور تنفیذ انفساخ قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان می باشد چنانچه اجاره نامه فیمابین را ۲ نفر امضا کرده باشند گزینه معقول آن است پس از انقضای مدت اجاره اقدام به تقدیم دادخواست تخلیه فوری نمایید و با تودیع مبلغی که مستاجر به عنوان قرض الحسنه پیش شما دارد اقدام ضمن اینکه مبلغ مذکور را با در خواست تامین خواسته توقیف نمایید با این وصف ظرف مدت یک هفته دستور تخلیه و تامین خواسته توسط شورای حل اختلاف صادر می گردد بعلاوه اجور معوقه را مطالبه شود پس از صدور حکم از محل تامین خواسته امور معوقه را با دستور مقام قضایی به حساب بانکی شما واریز می گردد علی ایحال در صورت عدم شرایط درخواست تخلیه فوری به شرح سطور قبلی اقدام به تقدیم دادخواست تنفیذ انفساخ و درخواست تامین خواسته راه حل مناسب و شایسته می باشد

با سلام خدمت شما هموطن گرامی با ارسال اظهار نامه رسمی و دستور تخلیه آن که باظرف مهلت معینی که باید شما در اظهار نامه قید کنید در غیر این صورت اظهارنامه را ضمیمه دادخواست حقوقی که باید به شعبه حل اختلاف ارسال کنید زمانی دستور تخلیه عین مستاجره در شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار میگیرد که طبق ماده ۹ بند د قانون شورای حل اختلاف مورد بررسی قرار میگیرد

سلام
با توجه به عدم پرداخت اجاره بها و عدم اتمام قرارداد شما می توانید تقاضای فسخ قرارداد و صدور حکم تخلیه دهید که پرسه طولانی ست اما در خصوص دستور تخلیه فوری شرط آن اتمام قرارداد و واریز وجه الودیعه به حساب دادگستری ست.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری