آیا میتوانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۲ #89454769

من یه داداش ده ساله دارم

توی مجتمع بزرگ زندگی میکنیم داداشم اصلا نمیره بیرون بیای بازی امروز یکی از بچه ها اومد در و زد گفت بیا بریم پایین بازی کنیم بعد بیست دقیقه داداشم اومد بالا دیدم حای رد انگشت رو صورتشه گفتم چیشده اول هیچی نگفت بعد, گفت محمد حسین همون پسره ک اومده دنبالش زده تو صورتش و اشتی کردیم الان بعد دیدم دوتا ترقه ازین کوچیکا ورداشت رفت پایین دوباره من گفتم جلو کسی نندازی دیگه رفت الان اومدن در خونمون متل اینکه دوست داداشم از داداشم ترقه گرفته انداخته جلوی یه پیرزن پیرزنه هم قلبش و قبلا عمل کرده مریض بوده الان رفته ای, سی یو اون پسره و مادرشم اومدن در خونه ما رفتن پایین. با پدرم

حالا مثل اینکه دوربینم گرفته که از, داداش من ترقه رو گرفته پسره و انداخته

الان رفتن خانواده اون پیرزنه شکایت کردن پلیس امنیت

بچه ها خونمون اوضاعش داغونه

خدای نکرده پیرزنه چیزیش بشه

تکلیف داداش من چیه؟

داداشم که ترقه ننداخته

اون جام اون پسره زده تو گوشش گفته برو ترقه بیار

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود چنانچه تقصیر طفل محرز گردد .عاقله که همان سرپرست طفل است باید جوابگو باشد .موفق باشید

با درود..
برادر شما بلحاظ کودکی و نابالغ بودن از مسئولیت کیفری بری هستند، مضاف بر اینکه کودکی که باعث آسیب پیرزن شده است مسئول بوده و در نهایت در صورت اثبات تقصیر از طرف هر کسی، ممکن است حکم به دیه صادر گردد..

در صورت اثبات قصور برادر ده ساله , مشارالیه مسوول نبوده و دیه بر عهده عاقله می باشد

با توجه به توضیحات شما عمل قابل انتساب به برادر شما نمی باشد ولی در صورت انتساب با توجه به سن برادر،فاقد مسولیت کیفری می باشد

با توجه سن برادر شما و اینکه دوربین نشان داده است که دوستش اینکار را انجام داده او مباشر عمل نیست و بعنوان مشارکت یا معاونت مطرح میباشد و اگر اتفاقی برای آن خانم رخ دهد و دیه ای صادر شود پدر شما باید آن را پرداخت نماید

درود بر شما، با عنایت به سن برادر شما، ایشان فاقد مسؤلیت کیفری بوده و چنانچه در این حادثه مسول شناخته شوند، دیه بر عهده عاقله‌ی ایشان است، البته با این تفاسیر بعید است حادثه را بتوان به ایشان منتسب کرد، هرچند تصمیم قطعی بستگی به نظر قاضی خواهد داشت.

با سلام
اطفال در موارد استثنایی و بنا بر دلایل خاص عقلی یا نقلی مسؤول شناخته می شوند. بعلاوه در شرایط خاصی عاقله طفل مسؤولیت جبران خسارت جرایم طفل را بر عهده می گیرد.