باید کجا اعتراض کنیم و اصلا میشه پس گرفت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۱ #88909572

سلام
ما سال ۹۲ قبل روستا شدن ییلاقمون یک زمین زراعی داشتیم که اون رو همون سال درخواست سند کردیم و سند گرفتیم . الان نقشه خوان دیده میگه نصف زمین زیر کشت رو منابع طبیعی داره و توی سند نیست بعد الان روستا شده حریم راه از سند کم میشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات بررسی گردد .

مدارک و مستندات باید دقیق بررسی شود.

درود مدارک شما باید بررسی گردد.

مدارک و مستندات زمین باید دقیق بررسی شود.

درود، مستندات و مفاد سند بایستی مورد بررسی قرار گیرد، شرایط و نحوی واگذاری همچنین شرایط اعطای سند مهم بوده که بدون مطالعه و بررسی آنها نمی‌توان اظهار نظر دقیق نمود

با سلام
پیشنهاد میشود مدارک و مستندات شما بررسی گردد

باسلام
می بایست مدارک ومستندات شما بررسی شود