ایا این سقف غیر قانونی است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۹ #88499248

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی وکلای عزیز
ما در طبقه همکف آپارتمانی زندگی میکنیم و چندین سال است سقف حیاط خلوتمان را با مصالح سبک (طلق و تسمه آهن) پوشانده ایم و به حریم هیچ یک از همسایگان مجاور هم تجاوز نکرده ایم و تمامی ساکنین ساختمان هم در رابطه با این سقف رضایت دارند
چند روز پیش همسایه پشتی ما که در حال ساخت وساز میباشد به علت رعایت نکردن ایمنی کارگاهش در حین بتن ریزی خودش روی سقف حیاط خلوت ما هم بتن میریخت که ما متذکر شدیم اما باز هم رعایت نکردن و متاسفانه در حین کارشان یک تخته ای هم به سقف ما انداختند و سقفمان را خراب کردن ، ما پس از مراجعه بابت این که سقفمان را تعمیر کنند ، با پرووی کامل جواب دادند که حیاط خلوت نباید سقف داشته باشد و غیر قانون است و درست نمیکنیم میخواستم بدونم ایا این سقف غیر قانون است ؟ و در صورت اطلاع شهرداری خراب میشود؟ و اگر غیر قانون نیست از دستشان به کجا شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض ادب و احترام
همسایه مجاور مکلف به پرداخت خسارت می باشد
با تشکر
دکتر حشمدار

بدوا تامین دلیل و سپس باید مطالبه خسارت و الزام به تعمیر بنا را نمایید.

سلام باتوجه ب رضایت تمامی ساکنین ایرادب بر کار شما وارد نیست بابت تخریب از مالک شاکی شوید

با سلام
اینکه شما در حیاط خلوت سقف زده اید نیاز به رضایت سایر ساکنین همان ساختمان دارد و اینکه دیگری به ضما ضرر و زیانی رسانده است بحث جداگانه ای است. شما به عنوان متصرف واحد طبقه همکف مجاز به هر گونه استفاده مشروع و قانونی از حیات خلوت را دارید و اگر کسی بدون مجوز اقدام به تخریب اموال شما نماید مسئول می باشد و باید جبران خسارت نماید. اینکه شما با رضایت و یا خلاف رضایت دیگران آن محل زا مسقف نموده اید به املاک مجاور ارتباطی پیدا نخواهد کرد و حتی در صورتی که کار شما بدون رضایت همسایه هایی همان ملک هم باشد باز هم مجوزی برای تخریب آن برای دیگری به صورت خوسرانه نیست. اگر مبلغ خسارت شما کمتر از ۲۰ میلیون تومان است می توانید از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری و مطالبه خسارت نمایید.

سلام وقت بخیر
اقدام در این خصوص باید با رضایت سایر مالکین باشد.

سقف باید با مجوز شهرداری باشد.

باید مشخص گردد با اذن سایرین بوده است یا خیر