وکالت تفویضی من اعتبار نداره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۰ #87763946

سلام وقت بخیر
همسرم آپارتمانی رو خریداری کردن طی یک مبایعه نامه و وکالت نامه که در اون وکالت فروش هم دارن، و تا الان در رهن بانک هم بوده.بعدش همسرم به من وکالت تفویضی دادن که متن وکالت تفویضی رو ارسال کردم .الان همسر بنده با پرداخت یکجای اقساط سند آپارتمان رو به نام خودشون انتقال دادن و اونو گذاشتن برای فروش و به من هم میگن که وکالتی که به من دادن اعتباری نداره. الان یعنی واقعا من هیچ حقی ندارم؟ به نظرتون چکار میتونم بکنم؟
متن وکالت تفویضی بنده:
آقای ... به آدرس فلان.... در این دفتر حاضر و بعد الحضور ضمن اقرار به اعتبار وکالتنامه قبلی و باستناد به حق توکیل به غیر تمامی اختیارات مطروحه خود را که به موجب سند....مورخ... تنظیمی در این دفتر در خصوص انجام امور اداری، قانونی و انتقال قطعی ششدانگ یک واحد از ۳ واحد آپارتمان ... در خیابان..... طبقه اول طبق مساحت حدود حقوق و پلاک ثبتی مندرج در صورت مجلس تفکیکی که آن را موکلین سند وکالت موکلین فوق الذکر یا وکیل در آینده اخذ می نماید داشته را به طور کامل و بدون استثنا به خانم فلان....ادرس و.... تفویض و واگذار نمود به طوری که خانم فلان حق دارد نسبت به انجام تمامی موارد مندرج در وکالتنامه فوق الذکر اقدام نماید. این وکالتنامه از هر حیث تابع وکالتنامه اولیه بوده فقط در نفس وکالت موثر است.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر توجه داشته باشید عمل ایشان قانونی بوده

باسلام مشکلی وجود ندارد

سلام عمل ایشان قانونی بوده و صحیح می باشد.

عمل ایشان قانونی بوده است

با سلام،طبق قانون موکل میتواند مورد وکالت را خود انجام دهد.

موکل می تواند مورد وکالت را خود انجام دهد بر این مبادی انتقال ایشان صحیح است

باسلام و درود عمل ایشان قانونی بوده و صحیح می باشد.