طلب به قیمت روز چگونه مطالبه شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۴۰۰ #85640582

سلام
سال ۹۱ طلبی از شریکم داشتم همان سال شفاهی مطالبه کردم موفق نشدم به دلیل اینکه برای خودم اختلاف خانوادگی پیش نیاد دیگه به روی خودم نیاوردم،و به همسرم گفتم تسویه کردم حالا بعد ۸ سال سر یک موضوعی که شریکم باعث شد مدارک طلب را تحویلش دادم و ادعای طلب را. نمودم متاسفانه مجدد کتمان کرد به دادگاه مراجعه کردم و حکم طلب به نرخ روز گرفتم حالا رفته اعتراض که چون امسال تقاضا کردم فقط اصل بدهی را میدم چکار کنم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از تاریخ مطالبه شما به نرخ روز تاخیر تادیه ی شما حساب میشود

نگران نباشید اعتراص وی بی ثمراست

با درود
متاسفانه با برداشت از ماده ۵۲۲قانون آیین دادرسی مدنی مصوب ۷۹شما از زمان مطالبه که معمولا زمان تقدیم دادخواست است مستحق دریافت خسارت هستید، البته قانون گذار می بایست فکری در جهت ضرر این دسته از افراد نماید، و رویه قضایی باید این ضرر را با استناد به قواعد مسؤلیت مدنی جبران کند، زیرا حقوق دان نباید خویش را اسیر قواعد بداند باید تلاش کند، راهی جوید و بکار بندد که به عدالت نزدیک تر باشد.

زمانی طلب به نرخ روز محاسبه می شود که رسما آن را مطالبه کرده باشید مثلا با اظهارنامه.‌ مطالبه به صورت شفاهی قابل قبول نمی باشد. بنابر این خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه شما یعنی زمان تقدیم دادخواست باید احتساب گردد

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ رسمی طلب محاسبه می شود. مانند مطالبه طلب با ارسال اظهارنامه

با سلام مبنای محاسبه تاخیر تادیه دیون عادی به غیر از اسناد تجاری ماند چک تاریخ مطالبه رسمی است.

سلام
تاخیر در تادیه از زمان شروع دعوی آغاز می گردد. با ارسال اظهار نامه دادخواست و...