فحاشی و تهدید به قتل با تلفن و تنها با شاهد بودن پدر امکان پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۴۶ #85350533

سلام
من میتونم بخاطر فحاشی که مکالمه ضبط شده رو دارم و تهدید به قتل که اونم پیامکش رو دارم و اینکه من رو مورد ضرب و شتم قرار دادن ولی جایی شکایت نکردم و تنها شاهدم هم پدرم بوده میتونم شکایت کنم؟
لطفا راهنماییم کنید که چکار انجام بدم
ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود

در کوتاهترین مدت با دلایلی که فی‌الحال در دست‌تون هست‌ به ثبت شکواییه با ردیف اتهامی مزاحمت و تهدید به قتل متهم مورد نظر در یکی از دفاتر ثبت الکترونیکی قضایی سراسر کشور بدوا محل زندگی خودتون اقدام بورزید؛ که شهادت پدر گرامی از اخص آن خواهد بود.

بدروود

با درود می‌توان طرح شکایت کرد، بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
بله در صورتیکه ادله ی کافی در اختیار داشته باشید میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید.

طرح شکایت امکان‌پذیر است ولی اثبات ادعا ها بستگی به دلایل شما و دفاع طرف مقابل در دادسرا دارد.
در کل در موارد ضرب و جرح شکایت در روزهای اول و اخذ گواهی پزشکی قانونی دلیل اصلی و اویه است

شکایت شما در مورد فحاشی با توجه به فقد دلیل اثباتی نتیجه ای ندارد و مکالمه ضبط شده مفید اثبات نیست ولیکن در مورد تهدید با توجه به متن پیامک و شهادت پدر جرم اثبات میشود.در دادسرا یا دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید.

ضمن سلام
امکان شکایت کیفری که همواره مقدور است.
لکن احتمال منتج شدن به محکومیت و مجازات مرتکب، بستگی دارد به کمیت و کیفیت ادله اثباتی شما. که تا چه حد بتواند باعث علم و اقناع وجدان دادرس شود.
درخصوص مورد شما، صرفا با ارائه ۲ شاهد،ازجمله پدر، و ضم مدارک دیگر جهت احراز ادعا، مثل فایل صوتی،پیامک و قرائنی ازین دست، میتوانید شکایت کیفری خود را ثبت نمایید.
موفق باشید