از آنجایی که نگهبانی جزو قسمتهای مشترک میباشد و این واگذاری بدون کسب اجازه از سایر ساکنین مجتمع انجام شده است، با چه عنوانی باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #85332471

سلام
در یک مجتمع مسکونی ۳۰۰ واحدی، اطاق نگهبانی مجتمع تبدیل به خیاطی شده و گویا توسط مدیران مجتمع و بصورت اجاره جهت خیاطی واگذار گردیده است. از آنجاییکه اطاق نگهبانی جزو قسمتهای مشترک میباشد و این واگذاری بدون کسب اجازه از سایر ساکنین مجتمع انجام شده است، لطفا راهنمایی بفرمایید که با چه عنوانی باید شکایت کرد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اطمینان دارید که این اقدام با مصوبه مجمع عمومی مالکین نبوده میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت به اتهام انتقال منافع به غیر نمایید .

به عنوان انتقال مال غیر میتوانید شکایت کنید.
البته در مورد اینکه انتقال مال مشاع از سوی برخی شرکا جرم محسوب میشود یا خیر اختلاف نظر زیادی وجود دارد.