اعتراض کنم ممکنه رای عوض بشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳۴ #85008615

سلام من و همسرم یک و سالو نیمه که داریم جدا میشیم و یه فرزند ۴ ساله داریم من در شهرستان عجبشیر سکونت دارم و شوهرم در شهرستان میاندواب که تقریبا یک ساعتی فاصله داره حضانت فرزندم رو تا ۷ سال به من دادن و من در شهرستان عجبشیر ساکن و شاغل هستم و من وکیلم اهل میاندواب هس و برای اینکه راحت تر پرونده هارو دنبال کنن ادرس منو که قبلا عجبشیر بود در سامانه ثنا تغییر دادن و ادرس میاندواب دادن الان همسرم دادخواست ملاقات داده و چندین بار تو پیام تهدید کرده که بچه رو میبره و نمیاره من این مدارکو به قاضی تحویل دادم و محل سکونت خودم و فرزند رو گفتم اما به هیچ کدوم توجهی نکردن و با توجه به ادرس ثنا ملاقات دادن تو شهرستان میاندواب الان میخوام بدونم من چیکار باید بکنم اگه اقا سر موقع بچه رو نیاره چی میشه قاضی همون لحظه دستور جلب میده؟و اینکه اعتراض کنم ممکنه رای عوض بشع؟من یه خانومم و سخته که هر هفته ببرم میاندواب تحویل بدم و شب برم برگردونم من یه زن چه جوری برم بیام این مسیرو و مشکل اصلیم اینکه که ببره و سر موقع نیاره تحویل بده اون وخ چی میشه خواهش میکنم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .مطابق با مفاد رای عمل می شود

مطابق رای اقدام خواهد شد .

باید مطابق رای دادگاه عمل شود در غیر این صورت محکوم میشوید در صورت بردن طفل توسط شوهرتان میتوانید به دادگاه خانواده شکایت کنید

با سلام
می بایست مطابق رای عمل شود.

بادرودوسلام بهتر می باشد برمبنای رای عمل شود.

باسلام واحترام .میتوانید به رای اعتراض کنید اما درصورت پذیرفته نشدن اعتراض باید به آن عمل نماید واگر همسرتان ازبرگرداندن فرزندتان خودداری کرد ازلیشان شکایت نمائید

سلام
باید مطابق رای در مکان تعیین شده انجام شود
در صورتی که همسر شما در موعد تعیین شده فرزند را حاضر نکرد می توانید از ایشان شکایت نمایید .