شرایط خاص برای شکایت کیفری تدلیس در ازدواج و فسح نکاح چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۲۷ #85007

سلام . خسته نباشید.
همسیر بنده بیماری تشنج از مدتها قبل از عقد داشته است و این مورد را از من مخفی نگه داشته بود. ما ابتدای سال 94 عقد کردیم. خانم از اسفند 94 منزل پدرش است و نفقه و مهریه را دارد میگیرد. نام برده 4 بار به پزشکی قانونی مراجعه نموده که یکی در میان نظریه پزشکی قانونی مبنی بر مدخوله و غیرمدخوله بودن وی دارد که آخرین نظریه حاکی از غیر مدخوله بودن وی دارد.
نامبرده سال گذشته دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ناشی از ناتوانی جنسی بنده داده است و در دادگاه بدوی هر دو به پزشکی قانونی معرفی شدیم . بنده سالم بودم و اما نظریه پزشکی قانونی برای ایشان حاکی از مدخوله بودن بود اما در اعتراض وکیل ایشان و انجام کمیسیون رای به غیر مدخوله بودن وی دادند و لاز به ذکر است که نوع بکارت حلقوی قابل اتساع می باشد.
به دلیل دارویی که ایشون مصرف میکنه میل جنسی اصلا نداره و خیلی سرد هست و من تازه در فروردین 97 متوجه این قضیه شدم . مساله اصلی این است که نامبرده از پزشک معالجش که با برادرش دوست است نامه ای جعلی گرفته که با من در تاریخی قبل از عقد به پزشک مراجعه نموده ایم و پزشک بنده را در جریان مریضی ایشان گذاشته است.
سوال :
آیا شکایت کیفری تدلیس به نتیجه خواهد رسید ؟ ضمنا پرونده طلاق وی در مرحله تجدید نظر قرار دارد و دادگاه بدوی رای به سود بنده صادر نموده است. آیا اگر شکایت کیفری بنده به جایی نرسد همسرم میتواند از من شکایت کیفری کند و مرا زندان بیندازد ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از پزشک میتوانید شکایت کنید

سلام و ارادت
بستگی به خیلی موضوعات دارد ولیکن میتوانید اقدام نمایید .

باسلام
با اگر بیماری ایشون ازشما پنهان کردند وتازه متوجه شدین میتوانید به دلیل تدلیس درنکاح شکایت کنید ولی باید با دلیل ومدرک اثبات کنید که با گواهی پزشکی قانونی وبامراجعه همسرتون به چندین پزشک متخصص دیگر دررابطه بااین موضوع ضمیمه پرونده کنید

با سلام..
با استناد به نظریه پزشکی قانونی مبنی بر وجود بیماری قبل از وقوع عقد و اثبات این امر در دادگاه می توانید برای فسخ نکاح فیمابین اقدام نمائید..
موفق باشید..

میتوانید با اثبات در دادگاه اقدام به فسخ نکاح نمایید
.....

شما میتوانید در صورت اثبات در دادگاه از پزشک به عنوان شهادت و گواه دروغ شکایت نمایید و همینطور در صورت پنهان نمودن بیماری خانمتان قبل از ازدواج و عدم اطلاع شما از آن میتوانید با اثبات در دادگاه اقدام به فسخ نکاح نمایید

اگر اثبات شود که ایشان بیماری تشنج دارند و این بیماری را از شما مخفی نگه داشته بودند و شما در حال حاضر از آن مطلع شده اید میتوانید برای فسخ نکاح اقدام کنید. لذا بهتر است که در این خصوص حتما با وکیل متخصص مشورت کنید.