برای گرفتن سهم الارث از خانه اش چگونه باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۵۷ #84993353

با سلام خواهرم فوت شده و برادرم قیمش بوده الان برای گرفتن سهم الارث از خانه اش چگونه باید اقدام کنم با توجه به اینکه برادرم قیمش است

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

درود ابتدا برای گرفتن گواهی حصر وراثت اقدام کنید

ابتدا برای گرفتن گواهی حصر وراثت اقدام کنید پس از اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به تقسیم ماترک اقامه دعوی کنید.

با سلام
حتی احدی از وراث نیز میتواند از طریق شورای حل اختلاف به جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نماید
سپس برای تقسیم سهم الارث از ماترکه متوفی اقامه دعوی نماید

سلام پس از فوت قیمومت منتفی شده و ابتدا بایستی درخواست انحصار وراثت دهید و سپس تقسیم ترکه

قیمومیت ایشان که منتفی وتمام شده است وباید جهت انجام کار باتقدیم دادخواستی جهت انحصار وراثت اقدام شود

بایستی گواهی انحصار وراثت اخذ شود سپس نسبت به انحصار وراثت اقدام شود