میشه شلاق رو خریداری کرد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۵۶۱ #84300007

سلام قاضی بدلیل جرم سرقت ۷۴ ضربه شلاق تعیین کرده اما هنوز رای قطعی نیست و اعتراض کرده ایا میشه شلاق رو خریداری کرد؟؟ و اینک هیچ سابقه ی محکومیتی نداره متهم

مشاوره حقوقی کیفری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل تبدیل به جزای نقدی میباشد

بسمه تعالی
باسلام
تبدیل شلاق به جزای نقدی از اختیارات قاضی می باشد و قادر به تبدیل شلاق به جزای نقدی می باشد و حتی دادگاه قادر به تعلیق آن می باشد که در رویه قضایی حسب محتویات پرونده سعی بر استفاده از نهادهای تخفیف می باشد.
موفق باشید

با سلام بستگی به نظر قاضی و اوضاع و احوال پرونده دارد شلاق قابل خریداری نیست لکن شما می توانید ضمن اعتراض تقاضای تخفیف مجازات نمایید.

تبدیل و تخفیف مجازات از اختیارات دادگاه است

رضایت شاکی اخذ کنید تبدیل به جزای نقدی بستگی به نظرقاضی صادرکننده حکم

با درود..
اسـاسـا در قانون چیـزی بنام خرید حبس و یا شـلاق وجود ندارد..
ولی می توان با اعتـراض به حکم صادره درخواست تبـدیل مجازات شـلاق به جزای نقدی را نمـود..
چه بسا که در صورت اخذ رضایت شاکی نیز موضـوع شـلاق منتفی می گردد..

سلام با نظر قاصی پرونده میباشد موفق باشید