نصب دوربین مداربسته در مشاعات بدون اجازه مالکین امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱,۵۹۳ #83752

با درود

در یک مجتمع ۸ واحدی یکی از مالکین بدون اخذ مجوز کتبی مجمع و سایر مالکین و بدون بازدید کارشناس نصب از کلیه نقاط مورد نیاز به دوربین درمشاعات ساختمان و با نادیده گرفتن سایر نقاط مورد نیاز راسا اقدام به نصب دوربین مدار بسته صرفا در سه نقطه مورد نظر خویش در پارکینگ و ورودی حیاط نموده و اظهار نموده وجه پراختی را از شارز خود کسر خواهد نمود.

نظر به غیرقانونی بودن این عمل طبق ماده ۶ قانون تملک آپارتمانها :
۱- ایا مدیر ساختمان میتواند ضمن ابلاغ کتبی نسبت به برداشتن دوربین اقدام نماید ؟
۲-در صورتیکه واحد مذکور هزینه دوربین را از شارز خود کسر و مابقی را پرداخت نمود اقدام قانونی جیست ؟

با سپاس

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید با اذن تمام مالکین مشاعی باشد‌

درمناطق مشاعی نصب دوربین بایدبااجازه مالکین باشد

با سلام
بابت نصب دوربین در مکان های عمومی ساختمان نیاز به رضایت کل ساکنین می باشد
و پیشنهاد میکنم رضایت ساکنین را جلب نموده تا مشکلی برای شما پیش نیاید

با احترام سعی نمایید موافقت اکثریت را جلب تا بتوانید اقدامات بعدی صورت گیرید

با سلام و احترام
نصب هرگونه تجهیزات فیلم برداری با اجازه حداقل دو سوم ساکنین میباشد و چنانچه سابقه سرقت از ساختمان باشد می‌تواند با ارسال اظهارنامه به ساکنین درخواست نصب نماید
پیروز باشید

با سلام در صورت بروز مشکلاتی مثل سرقت انجام گرفته باشد یا این موارد میتواند با فرستادن اظهار نامه از ساکنین بخواهد که همکاری نمایند در صورت عدم موافقت شخص میتواند دوربین نصب نماید

قرار دادن وسایل و یا نصب لوازم در مشاعات نیازمند کسب اجازه از مالکین مشاعی است در مورد نصب دوربین در مشاعات با اجازه از هیات مدیره ساختمان امکان انجام اینکار است ولی بدون اجازه از کلیه مالکین و یا اجازه از هیات مدیره نه تنها کار خلاف است و می توان وی را ملزم به برداشتن دوربین ها کرد بلکه هزینه نصب و همچنین برداشتن دوربین ها به عهده خودش می باشد . فقط درصورتی می تواند هزینه نصب را از شارژ کم نماید که موافقت مالکین را بگیرد .