جاروجنجال در محل کسب و کار و اعاده حیثیت توسط مستاجر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸,۱۳۰ #82333

با سلام،افرادی با امدن به محل کسب کار من،با توهین،فحاشی،بی ابرویی،ضرب و شتم،و شکستن وسایل از جمله تلفن همراه و کارتخوان اقدام کرده اند،که به این دلیل بنده هم از طرف صاحب ملک مغازه به بیرون انداخته شدم،هم ضرر و زیان زیادی کشیدم،چطور میتوانم از حقم دفاع کنم،و جرم این افراد چیست

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان تهدید و توهین و ضرب و جرح شکایت کنید.

باسلام
لطفا با همکاری وشهادت همسایه ها واگرگزارش پلیس دارید بامراجعه به دادسرا،شکواییه تنظیم کنید

با سلام

شکایت را از طریق دفتر خدمات قضایی و سپس دادسرا انجام بدهید - می توانید عناوین اتهامی توهین و تهدید و تخریب را مطرح نمایید. حتما شهود به همراه داشته باشید و یا احیانا فیلم دوربین های مداربسته

شکایت توهین و فحاشی، تخریب ، ضرب و جرح را طرح نماید و شهود خود را معرفی نماید

سلام در زمان درگیری بهتر بود توسط پلیس+۱۰صورت جلسه تنظیم وشکایت خود را با صورت جلسه کلانتری از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

شکایتی علیه ایشان ب جرم توهین،فحاشی و ضرب وشتم مطرح کنید و با استناد ب شهادت شهود و دیگر ادله و مستندات موجود موضوع را پیگیری نمایید بدیهیست ک در صورت محکومیت وی میتوانید خسارات وارده را نیز از ایشون مطالبه کنید

شما میتوانید علیه توهین و موارد دیگر علیه توهین کنندگان شکایت نماید و هرآنچه که اتفاق افتاده را بوسیله شهادت شهود ،دوربین مداربسته و سایر ادله اگر باشد اثبات کنید ومجازات شوند
ولذا هر خسارتی نیز وارد کرده مطالبه کنید