چطور از طریق قانون خیانت همسر را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۴ #81999900

مدتی به زن خود شک کرده که رابطه مقعد دارد چه کار کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن ادله کافی اقدام کنید در غیر این صورت خیر

سلام و درود، در ابتدا اشاره می گردد که برای اثبات چنین اتهامی مدارک و شواهد معتبر و احراز دقیق آن ها توسط دادگاه لازم خواهد بود، و اما توصیه می گردد که به راحتی‌همسرتان را متهم نکنید ، شرافت انسان ها ارزشمند است و جز به یقین نمی‌توان آن را زیر سوال برد، و در ضمن عدم‌ موفقیت شما در این شکایت می‌تواند منجر به تعقیب از به اتهام قذف گردد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
صرفا در صورتی میتوانید برای این امر بر علیه همسر خویش اقامه دعوی نمایید که به یقین رسیده باشید و برای اثبات ادعای خود دلایل و شواهد و مدارکی در دست داشته باشید در غیر اینصورت همسر شما میتواند بر علیه شما اعاده حیثیت نماید .

بدون داشتن مدرک محکمه پسند اعم پیامک عکس وشاهد و...نمیتوانید گفته خود را اثبات کنید و ممکن است درصورت شکایت وتهمت شما همسرتان برعلیهتان شکایتی مبنی بر اعاده ی حیثیت ارائه دهند

با سلام
شما باید بتوانید خیانت وی را اثبات کنید تا بتوانید علیه او به عنوان خیانت شکایت کنید مگر اینکه از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید

دوست عزیز بار اثباتی این موضوع کمی پیچیده است باید بتوانی با ادله ومدرک وشاهد بری جلو وگرنه مطمن باش اگر خلاف آن ثابت شد به ضرر شما تمام میشود

سلام. صرف شک نمی تونه منشا حقوقی داشته باشه اگر پیامک تماس و .. دارید و به کسی مظنون هستید می تونید شکایت کنید و درخواست نظریه پزشک قانونی کنید