اگه دادگاه استعلام از ثبت بگیره که بگه ملی هست و کارشناس هم بیاد زمین زراعتی ما رو اشاره کنه نتیجه دادگاه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۶ #81640757

سلام.اداره شهرسازی شکایت حقوقی علیه بنده داشته در خصوص ملی بودن زمین ما..اونا سند گرفتن چند سال گذشته ولی ما نسق داریم..میخواستم بدونم اگه دادگاه استعلام از ثبت بگیره که بگه ملی هست و کارشناس هم بیاد زمین زراعتی ما رو اشاره کنه...نتیجه دادگاه چی میشه..ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست خود را مبنی بر ابطال آن مطرح نمایید.

با سلام
درخواست ابطال سند ارائه دهید

با سلام.اصل مدارک و باید بفرستین مشاهده گردد بعدش اعلام کنم.واینکه جهت اعلام نظر توسط کارشناس،مطابق با عکس های هوایی سال ۴۶ نظر خود را اعلام میدارد.

درخواست ابطال سند ارائه بدهید.

باسلام و درود شما می توانید تقاضای ابطال سند را مطرح نمایید.

با درود می‌توان ابطال را مطرح کرد

با درود می‌توان ابطال را مطرح ف