حق بیمه عادی و تکمیلی پدر و مادر در بیمه نیروهای مسلح در سال ۹۹ ماهیانه چه مقدار است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴,۳۳۹ #81468700

با سلام و احترام
دو سوال داشتم.
۲-میزان افزایش حقوق در صورت همسان سازی برای شخصی که با درجه استوار یکم بازنشسته شده و مجموع حقوق و مزایا وی بدون در نظر گرفتن کسورات چهار میلیون و دویست هزار تومان است چقدر است لطفا مبلغ افزایش را اعلام کنید؟

مشاوره حقوقی بیمه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای دریافت پاسخ دقیق پیشنهاد می گردد باسلام از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید.

از ارگان مربوطه سوال کنید

با سلام در مورد سوال اول باید به دفاتر ساتنا مراجعه کنید.چون اخیرا رییس جمهور طرح بازنگری در نظام هماهنگ پرداخت را به سازمان برنامه و بودجه محول کرده اند وهیچ مصوبه ای در مجلس تصویب نشده است فعلا معلوم نیست جدول افزایش حقوق به چه صورتی تنظیم شود.

سلام
از طریق سازمان مربوطه پیگیری نمایید

باسلام از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

از طریق ارگان مربوطه میبایست پیگیری گردد.

با درود از طریق ارگان مربوطه میتوانید پیگیری نمایید