آیا امکان حبس تعلیقی وجود دارد و آیا در صورت تعلیق جز سابقه کیفری بحساب می آید ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۲ #81255678

بنده شاکی پرونده توهین و تهدید در فضای مجازی هستم که متهمان زن و شوهر میباشند و از بستگانم هستند ، مدت شش سال است که به عناوین مختلف ایجاد مزاحمت می کنند و ضرب و شتم نیز صورت گرفته و یکبار نیز به جرم مزاحمت تلفنی به آنان رضایت دادم و مجددا به جرم توهین و تهدید در فضای مجازی در دادگاه به ۷۴ ضربه شلاق بابت توهین و دو سال حبس بابت تهدید به صورت ( منحصرا مجازات اشد قابل اجرا خواهد بود ) محکوم شدند ، حال که بعد از واخواهی حکم تایید شد به جهت اعتراض پرونده به تجدید نظر رفته و میخواستم بدانم امکان حبس تعلیقی چند درصد است و آیا به همین راحتی مجازاتش تعلیقی میشه و وسلام ، در ضمن قبل از اعتراض نیز ورود به عنف انجام دادند و شکایت کردم ولی متاسفانه منع تعقیب شد و اعتراض نزدم . لطفا راهنمایی بفرمایید ، متشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱_ نسبت به حکم دادگاه بدوی اگر اسنادی دال بر گفته و مدارک شما داشته باشند از طریق دادگاه تجدیدنظر بررسی و رای مجدد صادر خواهد شد و در غیر این صورت حکم دادگاه نخستین قابل اجراست.
۲_ نسبت به جرایمی که انجام داده شده مجازات مشخص هست و در صورت عدم رضایت شما مجازات پابرجاست.
۳_نسبت به ورود به عنف به دلیل ناکافی بودن دلایل و مدارک شما دادگاه دستور منع تعقیب صادر نموده است.