بابت فحشهایی که داده شده امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #81117108

با سلام
یکسال پیش تا الان من با مشکلی روبه رو بودم من از یک فروشگاه اینترنتی اکانتی رو با اکانت خودم که قیمتشون تقریبا یکسان بود رو معاوضه کردیم و ادمین فروشگاه اینترنتی اکانت گارانتی دار رو ازم گرفت و کلی گفت برام کار کن تا پولتو بدم بعدش که انجام دادم بی احترامی کرد بهم و فوش داد
مبلغ اکانت هم ۲۵۰ تومن بود و زیاد اصلا برام مهم نیست پول میخواستم بدونم بخاطر فوشایی که بهم داده میتونم ازش شکایت کنم و حتی پولمو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، امکان طرح شکایت وجود دارد ولی مهمتر از شکایت اثبات توهین میباشد

بله با ارابه دلایل و مدارک می توانید به جرم توهین علیه وی شکایت نمایید

بله امکانش هست ولی نیاز به اثبات دارد

بله فحاشی ، توهین و... قابل پیگیری و شکایت است