آیا از بین بردن پرده بکارت دختری با رضایت خودش توسط مرد متاهلی جرم است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱۹,۳۸۹ #80608

من متاهل دختری رو دوست دارم ایا با از بین بردن پرده بکارت جرم است .ما رو به عقد هم درمیارن یا نه بدون اجازه خانمم و پدر مادرم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر با رضایت باشد مسولیتی متوجه مرد نیست

با سلام، اگر صیغه خوانده نشود به جرم رابطه نامشروع در صورت اثبات محکوم می شوید

اگر بدون خواندن صیغه محرمیت باشد رابطه نامشروع تلقی شده و مجازات آن شلاق است.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با رضایت دختر این اتفاق بیافتد شما مرتکب جرمی نشده ای لیکن در صورت مطالبه مهریه از جانب ایشان مهریه به میزان مهرالمثل و ارش البکاره محکوم خوهید شد .

بدون آداب شرعی صیغه وشهود نکاح وبه صرف رضایت رابطه شرعی نمی شود

در صورت اجرای صیفه موقت جرم نیست در غیر این صورت جرم زنا می باشد.

با سلام و احترام
جهت ازدواج مجدد باید یا دستور دادگاه باشد یا رضایت زوجه اول
و در هر صورت این عمل مصداق زنا و یا روابط نامشروع است
و مجازات دارد