اجاره دادن ملک صغیر توسط قیم که پدربزرگ صغیر است جرم دارد و این پول اجاره باید به کسی که حضانت صغیر با او است داده شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۷ #79505412

اجاره دادن ملک صغیر توسط قیم که پدربزرگ صغیر است جرم دارد و این پول اجاره باید به کسی که حضانت صغیر با او است داده شود یا نه؟ اگر بله چه مقدار؟ و در کل این اجاره و پول پیش ملک صغیر باید کجا استفاده شود با توجه به اینکه ملک اجاره رفته پدربزرگ هیچ مبلغی به کسی که حضانت فرزند با اوست نمیدهد. و پدر این فرزند فوت شده است و حضانت با مادر است فرزند پسر است و ۹ سال سن دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نفقه فرزندرا ازطریق پدربزرگ مطالبه نمایید.

با سلام
از پدر بزرگ می توانین در یافت کنین

نفقه فرزند را از پدربزرگ مطالبه کنید

می توانید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدر بزرگ دهید.

نفقه قابل مطالبه از پدربزرگ است و البته اجاره صحیح بوده و به صرف حضانت نمیتوان اجاره بها را از ولی قهری مسترد نمود.

با سلام
پدربزرگ به عنوان ولی قهری میتواند در اموال طفل صغیر به نفع او دخل و تصرف کند. می توانیددادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید.

بنام خدا،نفقه طفل مزبور از پدربزرگ قابل مطالبه است.