میتونم شکایت فرار از دین ازش بکنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۱ #77663616

سلام.خسته نباشید.شخصی رو به ۶۰۰ میلیون محکوم کردم در برج ۶ امسال و در برج ۱۰ تجدیدنظر تاییدش کرد و قطعی شد رای .محکوم هیچ مالی نداره ولی تو برج ۸ از صندوق دادگستری ۳۵۰ میلیون دریافت کرده ولی هیچ پولی تو حسابش نیست و الانم میگه ندارم بدم... من مدرک مستندم دارم که پول از صندوق دادگستری گرفته با توجه به اینکه این پول بعد از محکومیت بدوی به حسابش ریختن و این اقا پول رو پنهان کرده و نمیده......
۲.در صورتی که فرار از دین اثبات بشه چه مجازاتی واسش داره و تکلیف پولی که به شخص دیگه منتقل کرده چی میشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .چون معامله ای صورت نگرفته فرار از دین محسوب نمیگردد .اما در دعوای اعسار میتوانیدبه این مورد استناد کنید و دعوای اعسار ایشان رد شود

سلام نقل و انتقال قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی گردد

باسلام
معامله و انتقال پس از صدور حکم قطعی فرار از دین تلقی می گردد در غیر این صورت فرار از دین نمی باشدواگراثبات کردید که پول را گرفته و برای فرارازادای دین پنهان کرده اعسار وی پذیرفته نمیشود

نقل و انتقال قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی گردد

معامله و انتقال پس از صدور حکم قطعی فرار از دین تلقی می گردد در غیر این صورت فرار از دین نمی باشد

چون انتقال قبل از قطعیت رای بوده مشمول فرارازدین نیست

باسلام و درود معامله و انتقال پس از صدور حکم قطعی،فرار از دین تلقی می گردد.