درخواستم اینست که یا تخریب شود یا بطور رسمی ایشان اجازه دهند که از پشت بام آن بعنوان حیاط استفاده نمایم، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #76908313

بنده مالک و ساکن واحد طبقه اول ساختمانی جنوبی و چهار طبقه هستم که سه طبقه همکف, دوم و سوم آن متعلق به شخص دیگری است ایشان در طبقه همکف که از قبل مسکونی گردیده اقدام به احداث بنا نموده اند که پشت بام آن دقیقا در امتداد کف بالکن ما می باشد باتوجه به اینکه از افراد آگاه به قوانین سوال نموده ام حیاط همکف هر چند که فقط از طریق واحد ایشان دسترسی دارد اما مشاع است ایشان بدون کسب موافقت اقدام به این کار نموده و با رفت و آمد آرامش خانواده ام را از بین برده اند شکایت نمودم کارشناس پس از بازدید مبلغ سی میلیون بعنوان افت قیمت نوشته اند اما بنده با گرفتن پول موافق نیستم و درخواستم اینست که یا تخریب شود یا بطور رسمی ایشان اجازه دهند که از پشت بام آن بعنوان حیاط استفاده نمایم و همچنانکه در پایین به ملک ایشان اضافه شده در طبقه ما هم بصورت حیاط به واحد ما اضافه شود
بسیار سپاسگذارم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
شما میتوانید مستحدثات غیر مجاز در مشاعات رو حکم تخریب و اعاده وضع بگیرید

در ساختمانهای جنوبی که استفاده اختصاصی از حیاط به دلیل عدم دسترسی سایر واحدها متعلق به واحد همکف می باشد ، مالکیت به صورت مشاعی و متعلق به تمام مالکین است و طبقه همکف حق هیچ تغییر و تحولی در حیاط را بدون اذن سایر مالکین ندارد . شما میتوانید تقاضای خلع ید و اعاده به وضع سابق را بنمایید .