آیا اگر بعد از ۱ هفته مهلت، به بازپرس بگویم که نتوانستم پول را یکجا جور کنم, او میتواند کفیل را قبول نکند و دستور جلب دهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۱ #75653979

با سلام
برای ضمانت وام یکی از کارگرانم در ۴ سال پیش، برگه اشتغال به کار صادر کردم ، اما با سربرگ و مهر شرکت پدرم (البته با اجازه پدرم- اما رسما حق امضا ندارم) (زیرا خودم کافه داشتم و بانک سربرگ و مهر من را از لحاظ اعتبار قبول نداشت)
آن شخص وامش را پرداخت نکرده- من هم زیر بار پرداخت نرفتم .
حالا بانک به جرم جعل از من شکایت کرده.
پیش کارشناس خط هم رفتم و خودم اعراف کردم که امضا برای من است و با اجازه پدرم امضا کردم. اما حق امضا نداشتم.
الان پرونده در بازپرسی هستش(به جرم استفاده از سند مجعول). بازرس اول از من کفیل با فیش حقوقی خواست. اما بعد از توضیحات من، ۱ هفته وقت داد و گفت که وام را تسویه کن و رضایت بانک را بیاور وگرنه بازداشت و ....... همان تهدیدهای همیشگی. من میدانم که سابقه نمیشود و جرم آن چند ماه حبس یا جریمه نقدی است. اما سوال اینجاست:
بانک میگوید که یکجا باید تسویه کنی (حدودا ۹۰ میلیون تومان) و من نمیتوانم در ۱ هفته این مبلغ را جور کنم. بازپرس میگوید هرچه بانک میگوید باید انجام بدهی.
آیا اگر بعد از ۱ هفته مهلت، به بازپرس بگویم که نتوانستم پول را یکجا جور کنم, او میتواند کفیل را قبول نکند و دستور جلب دهد؟ یا اینکه مجبور است کفیل را قبول کند و ارجاع کند به دادگاه.
من هم تا زمان دادگاه برسد وام را تسویه کنم.
یا اینکه بازپرس میتواند جلب صادر کند و کفیل یا هر ضمانت دیگری را قبول نکند.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار کفالت یا وثیقه ای که صادر می شود اصولا مورد پذیرش قرار می گیرد

سلام کفیل یا وثیقه مورد پذیرش قرار می گیرد....

سلام
اصولا در این موارد با توجه به پایین بودن مبلغ قرار کفالت صادر میشود

با سلام

درصورت عدم صدور کیفرخواست خواست در بازپرسی نهایتا بازپرس قرار جلب به دادرسی رو صادر وبه دادگاه کیفری دو ارجاع می‌دهد ولی در ابن بازه زمانی باید تدابیری در جهت استهلاک وام بانکی اندیشبده شود والا با مشکل مواجه میشوید واحتمال می‌رود در دادگاه دیگه کفالت رو قبول نکرده و وثیقه ملکی از شما بخواهند.

با سلام با توجه به نوع جرم و میزان مجازات و عدم سوء سابقه و رویکرد جدید قوه قضاییه نسبت به عدم بازداشت در جرایم مالی به نظر می رسد کفالت شما پذیرفته خواهد شد و در صورتی که سختگیرانه برخورد شود قرار وثیقه صادر خواهد شد لذا جای نگرانی نیست.

با سلام کفیل یا وثیقه مورد پذیرش قرار میگیرد

باسلام و درود جهت ضمانت وثیقه یا کفیل ارائه نمایید.