آیا فریب در ازدواج صورت نگرفته است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۹۴ #75479158

با عرض سلام خدمت شما عزیزان
سوال بنده این است که اگر زوج ده ماه پس از ازدواج متوجه شود که زوجه قبلا ازدواج کرده و به صورت توافقی جدا شده و ثبت ازدواج و نام همسر قبلی خود را از شناسنامه پاک کرده است و حتی در ازدواج قبلی وام ازدواج خود را هم گرفته بوده و تمام این مسائل را از همسر خود پنهان کرده و حتی خانواده او هم در مورد این موضوع چیزی نگفته باشند و زوج پس از ده ماه از این موضوع باخبر شود تکلیف چگونه است؟
آیا با این شرایط که خدمت شما عرض کردم باز هم مهریه به زوجه تعلق می گیرد؟
البته این را هم بگویم که من تا الان هیچ اقدامی نکردم و چهار سال از این موضوع و ازدواج من میگذرد می خواهم ببینم که آیا این مشکل قابل پیگیری هست یا خیر؟
با تشکر و سپاس از زحمات شما عزیزان

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما متعهدبه پرداختن مهریه می باشید.

با سلام
با جهت فریب در نکاح می توانید با عنوان فسخ نکاح طرح دعوا کنید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که تازه متوجه شدید که حق فسخ دارید و در صورت اثبات این موضوع می توانید عقد را فسخ کنید

باسلام
شما مکلف به پرداخت مهریه میباشید.

درودد
در فرض پذیرش تدلیس نیز با توجه به مضی مدت طولانی ، فسخ نکاح قابل پذیرش نمی باشد . مهریه پابرجاست .

کتمان این امر میتواند حتی موجب فسخ عقد و به تبع آن عدم پرداخت مهریه باشد ولی این یک حق فوری است نه بعد از ۴ سال لذا هیچ حقی بعد از ۴ سال نیست و مهریه هم میبایست پرداخت شود.
موفق باشید

با سلام به هر حال این کار برابر تدلیس در ازدواج است اما گذشت این چهار سال دال بر رضایت شماست و امکان طرح هیچ گونه دعاوی‌ را ندارید.

سلام با توجهدبه سکوت چند ساله شما احتمال فسخ نکاح به دلیل تدلیس و فریب وجود ندارد لذا مهریه به طور کامل تعلق میگرد