ایا میتونه سهمی از پدر بنده بگیره یا نه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۵ #75460838

با سلام پدر بنده ۲۰سال پیش از طرف دولت طرح اراضی ملی ۴هکتار زمین بهش دادن ولی چون اون موقع سرباز بوده سندش رو ب اسم خودش نزدن و زدن ب. اسم مادرش الان بعد ۲۰ سال خواهرش سر اختلاف خانوادگی رفته شکایت کرده و میگه منم ارثیه میخام در حالی که ارث پدریشو گرفته و اینکه الان تمام اهالی محل میدونن زمین مال پدر بنده بوده و زده به اسم مادرش

حتی پدر بنده از مادرش وصیعت نامه داره که داخلش نوشته زمین مال پدرمه و هیچ یک از فرزندا حق دخالت ندارن لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور بجهت استنباط از کل فرمایشات حضرتعالی خدمتتون عرض کنم ملاک تقسیم ماترک و ارثیه سند مالکیت بوده و چنانچه بتوانید سند مالکیت فعلی را ابطال و مالکیت قطعی پدرخودتان را به اثبات برسانید (که بنده به ضم تجربیات اندک خود این امر را محال میدانم ) میتوانید به نتیجه موردنظر خود برسید و اینکه صرف نوشته عادی مدعی گردید نیز قانون در تعارض بین اسناد عادی وسندرسمی سند رسمی را قبول دارد و اقوی سند رسمیست .

با سلام و عرض ادب اگر دلایلی دارید میتوانید اقدام نمایید و

اسناد و مدارک شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

اگر شهودی جهت اثبات ادعا مالکیت دارید نمیتوانند مطالبه ارث نمایند.

بهتر است اسناد و مدارک جهت راهنمایی بهتر بررسی شود

سلام وقت بخیر
بنظر نمیرسد که بتوانند ادعایی در این خصوص نمایند.

با سلام
اینکه می فرمایید پدر شما در آن زمان سرباز بوده است یعنی سن قانونی برای ثثبت ملک را داشته است و چه دلیلی داشته که ملک را به اسم مادر ایشون زده اند که این موضوع باید بررسی شود.
همچنین در مورد وصیت نامه مادر ایشون می توانند تا یک سوم ماترک خود را از طریق وصیت به شخصی مانند پدر شما انتقال بدهند و برای مابقی ماترک طبق قانون عمل خواهد شد و بین تمامی وراث به نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد.