قانون کاهش مجازات شامل چه کسانی می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۲۲ #75237694

با سلام
در پرونده ای به جرم تخریب به سه سال حبس محکوم شده ام. تاریخ صدور رای ۱۳۹۶ می باشد.
از آن تاریخ تاکنون متواری بوده ام . آیا قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیری شامل حال من می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر میزان خسارت معادل یکصد میلیون ریال یا کمتر باشد به جزای نقدی تا دو برابر معادل خسارت وارده محکوم می‌شوید.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه محکومیت شما پیرامون موضوع تهدید ماده ۶۷۷ قانون مجازات اسلامی باشد، مراتب تخفیف شامل حال شما هم می گردد..
موفق باشید..

باسلام
بستگی به میزان خسارت وارده دارد و میتواند شمامل حال شما نیز گردد

شامل حال شما هم می باشد.

چنانچه میزان خسارت وارده یکصد میلیون ریال یا کمتر باشد به جزای نقدی تا دو برابر معادل خسارت وارده محکوم می‌شوید.

اگر تخریب موضوع ماده ۶۷۷ قانون میباشد بله به جای حبس به جزای نقدی محکوم می شوید.

بله
در صورتی که میزان خسارت وارده یکصد میلیون ریال یا کمتر باشد به جزای نقدی تا دو برابر معادل خسارت وارده محکوم می‌شوید.