برای اینکه پدرم نتواند مانع از تحصیلم شود؛ میتوانم از حکم رشدم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۰۴ #74615213

سلام
من دختری هستم که دو ماه دیگر ۱۷ سالم میشود و حکم رشد خود را نیز گرفته و پدر و مادرم طلاق نگرفته اند ولی جدا زندگی میکنند و من با مادرم زندگی میکنم و پدرم میخواهد بدون دلیلی مانع از تحصیل کردن من بشود من چه کاری میتوانم انجام دهم؟؟ از حکم رشدم میتونم استفاده کنم؟ یا اینکه چیکار باید بکنم که مانع بشم؟! میشه کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درصورت داشتن حکم رشد مانعی برای تحصیل ندارید

با سلام
در این خصوص و سایر امور مالی شما مشتقل گردیده و از ولایت ایشان خارج شده اید و تنها ازدواجتان نیازمند اذن ایشان است.

با حکم رشد میتوانید خودتان اقدام‌کنید و ایشان نمیتوانند مانع تحصیل شما شود

با توجه به سن شما و اخذ حکم رشد ,پدرتان نمی تواند مانع تحصیل شما شود.

سلاپ
برای ادامه تحصیل شما نیازی به اذن و اجازه ایشان نیست.

سلام. با عنایت به ماده ۷ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب ۱۳۹۹ هیچ یک از والدین نمیتواند مانع از تحصیل فرزند شوند و در صورت ارتکاب به ممانعت به جزای نقدی محکوم می شوند.

سلام
از طریق حکم رشدی که دارید نمیتوانند مانع تحصیل شوند