پیشنهاد لواط و انتشار فیلم و عکس مستهجن برای پسر بچه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۸۶۵ #74454760

سلام وقت بخیر من ۳۱ سال سن دارم و متاهل میباشم و کاسب هستم از طریق یکی از هم چراغ هایم به شماره تماس پسر بچه ایکه در همان محل کارم زندگی میکند دست بافتم و از طریق تلگرام به او پیشنهاد دوستی دادم و جواب نداد بعد از مدتی از طریق واتساپ در جواب وضعیت جدیدش که عکس خودشو دوستاش بود چند تا عکس مستهجن فرستادم بعد گفتم دوس داری ماساژت بدم گفت اره گفتم به کسی نمیگی گفت نه بعد گفتم کی میتونی بیای بریم خونه ما گفت شب میام و باهاش قرار گذاشتم بعد تا ساعت قرارمون براش انواع مدلای فیلم و عکس مرد با مرد فرستادم و گفتم میخواهبم با دوستم و تو اینکارارو باهم انجام بدبم دوس داری گفت اره ...خلاصه ساعت قرارمون رسید و ان پسر نیامد حال فهمیدم که جواب همه ی ان پیام ها را مادرش میداده و سر قرارمان آمده وومرا شناسایی کرده و از من شکایت کرده لطفا بگید که جرم من چیست و چه حکمی دارد

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اقدامات شما جرم و قابل پیگیری است و میتواند منتهی به مجازات حبس و جزای نقدی شود

بادرودوسلام موضوع ازلحاظ کیفری قابل تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

سلام
حبس و جزای نقدی دارد

موضوع به لحاظ کیفری قابل شکایت است.

باسلام
مجازات شما حبس وجزای نقدی می باشد.

درود بر شما ،مستحضر باشید که این جرم مستوجب مجازات حبس یا جزای نقدی و یا هردو مجازات خواهد بود.

مجازات انتشار عکس و فیلم مستهجن در فضای مجازی حبس تا دو سال یا جزای نقدی تا چهل میلیون ریال ، یا هر دو مجازات خواهد بود .