وجود نام در شناسنامه برای اثبات فرزندخواندگی کافیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۱۳ #74410096

یا مدارک بهزیستی و عدم شناخت پدر و مادر و حکم فرزند خواندگی هم لازمه مثلا اسم کسی سی سال پیش وارد شناسنامه کسی شده به عنوان فرزند چون مادر واقعیش عقد موقت بوده ولی پدرش مشخصه و داخل شناسنامه پدرشه و مادرش واقعیشم حتا با شاهدین مشخصه . ایا صرفا با شناسنامه میتونه ادعای فرزندخواندگی کنه؟ فرزندی که نمیتونه با دی ان ای معلومه فرزندخواندگی را میخام بدونم
ممنونم

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اثبات نسب ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست اثبات نسب تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام و ارادت
نسبت اشخاص به یکدیگر همان است که در شناسنامه آنان درج شده است مگر اینکه خلافش ثابت شود .

سلام
چنانچه در خصوص انتساب فرزند به پدر یا مادر تردید هست باید دادخواست اثبات نسب بدهید

با سلام و درود . اگر مربوط به نسبیت اختلافات است باید تقاضای نسب مطرح کرد

ادعای خلاف آنچه که در شناسنامه ثبت شده نیاز به اثبات دارد و مادام که خلاف اطلاعات مندرج در شناسنامه را از طریق محاکم قضایی اثبات نکردید،معتبر هستند

دادخواست اثبات نسب دهید .