اگر از طریق دادگاه هم واسه مهریه اقدام کنه دوباره تاکسی رو‌ میتونه توقیف کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۸ #73283406

همسرم از طریق اداره ثبت تاکسی شهری بنده رو توقیف کرد که هم از طریق اداره هم تجدیدنظر جز مستثنیات محسوب شد و حکم به ازادی تاکسی داد، و مالی نداشتم جز همین تاکسی، حالا اگه از طریق دادگاه هم واسه مهریه اقدام کنه دوباره تاکسی رو‌ میتونه توقیف کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه تاکسی محل درامد و امرار معاش باشد جزئ مستثنیات محسوب میشود.

خیر چون تاکسی وسیله امرار معاش و جز مستثنیات دین است.

خیر چون تاکسی شما جزو مستثنیات دین می باشد

با سلام
اگر خودرو مد نظر تنها ممر درآمد شما باشد امکان توقیف وجود ندارد

باسلام، تاکسی بعلت اینکه جز وسایل امرار معاش محسوب میشود قابل توقیف نخواهد بود

سلام- از طریق اداره ثبت فقط می توانند اموال منقول و غیر منقول شما را ضمن استعلام توقیف کنند.