برم شکایت کنم یا نه چون تهدید کردن اگر شکایت کنی میام یه خط بدتر رو ماشینت میندازم، اقدام نکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۶۵ #73214421

سلام من ماشین صفر خریدم داخل پارکینگم پارک کردم هفته اول روی صندوق و سپر عقب ماشینم خط انداختن چون دوربین روشن نبود نتونستم بفهمم کی اینکارو کرده بیخیال شدم تا اینکه اینسری دیدم سپر جلو ماشینم خط خیلی عمیق تر کشیدن دوربین چک کردم دیدم همسایمون اینکارو کرده این همسایه ماه گذشته هم برام مزاحمت ایجاد کرده بود و ماشینشو کج میزاشت که من نتونم راحت سوار ماشین بشم مجبور میشدم از سمت راننده سوار بشم بماند که حالا آشکارا اومده با اسکوتر توی دستش ماشین تعمدی خط انداخته و رد شده چون از اون خانواده های دعوایی هستن و اصلا حرف حالیشون نمیشه من زنگ زدم مامور اومد مامور هم ددربین بررسی کرد و تایید کرد که از قصد اومده و خسارت به ماشین صفر وارد کرد این خانواده پرو به هیچ وجه بعد اشتباهشون در خونمون نیومدن عذرخواهی کنن بابت کارشون فقط از طریق یکی پیام فرستادن اگر میخواد بیاد در خونمون بگه من ببرم ماشینشو درست کنم در همین حد حالا من موندم چیکار کنم برم شکایت کنم یا نه چون تهدید کردن اگر شکایت کنی میام یه خط بدتر رو ماشینت میندازم لطفا اگر میشه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما طبق همان فیلم دوربین و هم صورتجلسه کلانتری ، شکایتی مبنی بر تخریب عمدی و نیز تهدید بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

بهتراست هم در مورد تخریب و هم تهدید شکایت مطرح تا رسیدگی انجام شود.