برای پرونده خلع ید مدت زمان رسیدگی تجدید نظر چقدره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #72738677

سلام
پرونده ی خلع ید که رای صادر شده و اعتراض زده شده
مدت زمان رسیدگی چقدر هست
ایا حضوری خواهد بود یا غیر حضوری

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد باتوجه به اهمیت موضوع و احتمال زیاد وجود نکته یا نکات مبهمی در پرونده جلسه حضوری تشکیل شود.

با توجه به شرایط کنونی زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد
اصولا غیر حضوری است

مدت زمان رسیدگی به پرونده در مرجع تجدیدنظر قابل پیش بینی نبوده و بستگی به حجم پرونده ها و رویه شعبه ای دارد که پرونده به آن ارجاع گردیده ولی معمولا رسیدگی به دعاوی خلع ید به صورت غیر حضوری است مگر آنکه موضوع خاصی وجود داشته باشد که قضات تشکیل جلسه رسیدگی را ضروری بدانند .