پدربعد از قبول فرزند خواندگی می تواند اسم شخص را از شناسنامه خود خارج کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۰۶۵ #71981

با سلام
ایا پدری که من را به فرزند خواندگی قبول کرده است و در شناسنامه خود اسم من را به عنوان فرزند نوشته بودن
الان می گوید شناسنامه من گم شده
ایا می تواند در شناسنامه جدید اسم من را از قسمت فرزند خود در بیاورد یا نه؟!

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا درود..
اولا شناسنامه یک سند و اوراق هویتی است و به راحتی نمیتوان در آن دست برد..
در فرض محال، حتی در صورت حذف نام شما در شناسنامه وی به هر دلیلی، باز هم به اصل موضوع خدشه ای وارد نشده و شما همچنان هویت فرزند خواندگی خود را دارید..
موفق باشید..

درهرصورت شما فرزند خوانده اید نمیتواند اسم شمارا حذف کرده

خیر حتی اگر اسم شما هم قید نگردد شما فرزند خوانده او محسوب می گردید و با صدور المثنی و عدم قید اسم شما باز هم شما فرزند خوانده او هستید

موید باشید