آیا می توان از رفت و آمد مالکان به پشت بام آپارتمان جلوگیری نمود؟

پرسیده شده
۳۸ پاسخ ۲۰,۱۵۲ #71767

در صورت اجازه ندادن مدیر ساختمان برای رفتن بالا پشت بام میتوان از مدیر شکایت کرد درب بالا پشت بام را قفل کرده و از ورود افراد ساختمان جلو گیری میکند بعضی ها را اجازه میدهد که بروند بعضی ها را نه اجازه رفت و امد به بالا پشت بام دست مدیر است؟
قوانینی برای نرفتن هر روز یه فرد به بالا پشت بام هست؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید طرح دعوای ممانعت از حق کنید مستند ب شهود و دیگر ادله،مدیر حق چنین کاری ندارد

تمام ساکنین می توانند تردد نمایند از مشاعات است.

پشت بام از مشاعاته و تردد درآن با توجه به اسیب ایزوگام منطقی است

اپارتمان ملک مشاع محسوب میشود و همه امکان استفاده از پشت بام رادارند به شورای حل اختلاف مراجعه کنیدتامشکل حل شود

با توجه به قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن :
بخش اول - فصل اول - ماده ۲ - بند ج
بام جزء قسمت های مشترک ساختمان بوده و استفاده از آن برای تمامی افراد ساکن در آن مجتمع ، آزاد میباشد
در صورت ممانعت از ورود :
ابتدا علت ممانعت سوال و بررسی گردیده ، در صورت غیر موجه بودن می توان جهت احقاق حق ابتدا به مدیر ساختمان اظهار نامه ارسال نمود و در صورت امتناع مجدد به مجتمع های شورای حل اختلاف مراجعه و طرح دعوا نمود.

سلام علیکم، نظر به مشاع بودن ملک موضوع مانحن فیه و اینکه همه مالکین‌ و متصرفان قانونی حق انتفاع و استفاده از مشاعات را دارند لذا تحت هیچ شرایطی نمی‌توان این حق را از مالکین سلب نمود حتی با صورتجلسه هیات مدیره و شرط نمودن نمیتوان هیچ مالکی را از تصرف در مایملک خود منع نمود.

با سلام خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست.