اگه زمین و ماشینی رو که الان دارم و به خانه تبدیل کنم و سپس برای طلاق اقدام کنم از نظر حقوقی به مشکلی می خورم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۵ #70222235

سلام ممنون میشم جواب پرسش بنده رو بدین.
من خدود چهار ساله با خانمم ازدواج کردم و الان می خواهم به دلیل اخلاق تند و توهین آمیزش برای طلاق اقدام کنم. میخواستم بدونم اگه زمین و ماشینی رو که الان دارم و به خانه تبدیل کنم و سپس برای طلاق اقدام کنم از نظر حقوقی به مشکلی می خورم؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر تبدیل اموال فاقد اشکال است.

از لحاظ حقوقی مشکلی ندارد ولی برای طلاق باید کلیه حقوق مالی خانم را پرداخت کنید از جمله مهریه، نفقه، اجرت المثل ، تا نصف دارایی که در زندگی مشترک بدست آوردید

سلام.
درست است که تبدیل مال شما به مال دیگری جرم نیست. اما با گرفتن اجرائیه توسط همسر شما بابت مهریه. هر کجا ملک یا مالی داشته باشید که به نام شما سند خورده باشد می تواند توقیف کند.

خیر مانع قانونی ندارد

با سلام
تا صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت زوج به پرداخت مهریه و یا تا ارسال نامه اجرائیه ی اجرای ثبت ، اگر معامله یا فروش و انتقال مالی از سوی زوج نجام گیرد فرار از دین نبوده است .

سلام
وقت بخیر
بر اساس رای وحدت رویه شماره ۷۴۴ عمل شما جرم نمی باشد.

با سلام
خرید و فروش دارایی خود یا تبدیل آن از جمله مواردی که فرمودید قبل از اقدام به طرح دادخواست طلاق مشکل حقوقی برای شما پیش نخواهد آورد.