بعد از استعفا آیا عیدی و سنوات بنده به تعداد ماههای کار کردم و همچنین حقوق ماهیانه معوقه ام را به من میدهند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷,۳۷۵ #69794711

با سلام.
اگر بخواهم از شغل خود استعفا دهم. میخواستم بدونم بعد از استعفا آیا عیدی و سنوات بنده به تعداد ماههای کار کردم و همچنین حقوق ماهیانه معوقه ام را به من میدهند و باید کامل یکجا تسویه کنند؟ و اگر تعلق میگیرد و با بنده کامل تسویه نکنند بایستی به اداره کار بابت تسویه شکایت کنم؟ درضمن
یکسال و نیم مشغول بکارم و از ابتدا بیمه هم هستم ولی عیدی و سنوات و حق مرخصی را تا کنون به من نداده اند درضمن قرادادی با من امضا نکرده اند. ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
عیدی و پاداش و سنوات به میزان کارکرد شما به ازای آخرین سال تعلق خواهد گرفت

باسلام
با استناد به تبصره ماده ۲۱ قانون کار می بایست یکماه قبل از استعفا کتبا مراتب را به شرکت اعلام نمایید ولی در هر حال شما مستحق دریافت کلیه حقوق و مزایای خود هستید در صورتیکه به شما پرداخت ننمودند میتوانید از طریق اداره کار برای احقاق حق خود اقدام نمایید.

سلام وقت بخیر
بله به اندازه اخرین حقوق دریافتی عیدی به شما تعلق خواهد گرفت.

باسلام مهم قراردادنیست مشخصه بیمه شما از چه طریقی پرداخت شده همین برای رابطه کاری کفایت میکنه.موظف است حق وحقوقات قانونی شمارو پرداخت کند

بله عیدی تعلق میگیردبه اندازه اخرین حقوقی که گرفتیدبراساس اون حساب میکنن

باسلام
بله دوست عزیز
شما مستحق دریافت کلیه حقوق و مزایای خود هستید
برای اینکه بعدا با مشکل روبه رو نشوید قبل از استفعا حتما از یک ماه قبل به صورت کتبی به اطلاع کارفرما برسانید.
از طریق اداره کار برای احقاق حق خود اقدام نمایید.

بله شما محق دریافت تمامی حقوق خود از قبیل عیدی سنوات و ماه های کار کرد هستید لذا از طریق اداره کار اقدام نمایید