آیا با ارائه فاکتور می توان جهیزیه را استرداد کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸,۵۲۷ #69439

با سلام و خسته نباشید
من استرداد موقت جهیزیمو انجام دادم ک چون تعدادی از وسایل در لیست سیاهه نوشته نشده بود زوج از دادن اوناامتناع کرد آیا میتونم با ارائه فاکتور اون وسایل رو پس بگیرم وآیا دادگاه هر شهریقانون جدایی درخصوص این مسائل دارد؟
لطفا به پرسشهای قبلی من هم پاسخ دهید
با سپاس

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون در سراسر کشور یکسان اجرا میشود و چنانچه فاکتور خرید دارید میتواند باارائه به دادگاه و اثبات مالکیت ان را پس بگیرید

با تقدیم دادخواست استرداد جهیزیه و پیوست داکتو ها می توانید جهزیه وا مسترد نمایید

سلام
بله امکان پذیر است.

بنام خدا،استرداد جهیزیه با ارائه فاکتور ممکن است.

با ارائه فاکتور میتونید جهیزیه را استرداد کنید

بله می‌توان مستند ب فاکتور و دیگر ادله و شواهد وسایلی ک در لیست سیاهه نیامده مسترد نمود میبایست برای استرداد طرح دعوی کنید و رویه متفاوتی در اینخصوص وجود ندارد

بله می توانید با فاکتور استرداد نمایید