خبر نداشتم شوهر داره و کلی هم براش خرج کردم، میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #69286619

من با دختر خانمی نزدیک ۱ سال با هم دوست بودیم بعد من درخواست ازدواج دادم منتها به دلایلی قبول نمیکرد با گذشت رمان متوجه شدیم خودش گفت اسم ۱ نفر تو شناسنامش هس ولی میخواد جدا بشه جدا که نشد دوباره برگشت پیش شوهرش حالا منی که تو این رابطه روحمم خبر نداشت شوهر داره و کلی هم براش خرج کردم میتونم ازش شکایت کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در دادگاه ثابت کنی که اطلاعی از شوهرداربودن این خانم نداشته ای قدرمسلم آن است که خسارتهاقابل وصول است ولی بعنوان کسی که بیش از سی سال تجربه کار قضایی دارم خدمتت عرض میکنم اولا از نظر اثباتی امکان اثبات مقدور نمیباشدثانیا درصورت عدم اثبات خودت بجرم رابطه ی نامشروع مجازات میشوی ثالثا به فرض اینکه بتوانی موضوع عدم اطلاع را ادردادکاه یا دادسرا احراز کنی به نظر حقیر از نظر اخلاقی ادامه این روند از طرف شما درست نیست لذا علی رغم رابطه‌ی ناپسند خانم مذکور که حاکی از بی تعهدی نسبت به زندگی مشترکش بوده است اقدام شما امکان ایجاد مشکل با همسرش را قوی وحتی موجب طلاقش خواهدشد پس جوانمردی کن و پدنبالش رانگیر

با سلام
میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه طرف اقامه نمایید
ولی تبعات رابطه نا مشروع را که حرم میباشد و مجازات دارد را باید بپذیرید

با سلام
۱.با توجه به اینکه در کشور اسلامی زندگی میکنیم و رابطه به زن شوهر دار و همچنین رابطه خارج از ازدواج جرم محسوب میشود.به نفع شماست که شکایتی مطرح نکنید
۲.اما اگر پول قابل توجهی به حساب ایشان واریز کردید میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

سلام منظور شما شکایت تحت رابطه نامشروع یا مطالبه هزینه ها است؟ در هرصورت اقدامی نکنید به نفع خودتان است چون رابطه نامشروع شما اثبات شده و مجازات شلاق در پی دارد

مگر دنبال دردسر هستید شما رابطه نامشروع باایشان داشتید وجرم خودتان را سبک ندانید پس مراقب باش که بیش از این در دام اون نیفتید که عاقبت خوشی نخواهد داشت

با سلام
اگر اقدام به شکایت نمایید به نوعی اثبات رابطه نامشروع شما با ایشان خواهد بود و در واقع خودتان متضرر خواهد شد. مگر اینکه با ارائه ادله و شواهد محکم، نیت خود از رابطه با ایشان را اثبات نمایید...