میتوانم از شاکی خسارت بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۱ #69041079

یکی از آشناهام بدلیله مشکل خونوادگی که باهم داریم موقعی که رفته بودم دمه خونشون برا کاری با لگدهایی که به ماشینم زده بود استخونای کفه پاش ترک برداشته بود. رفته بود از من شکایت کرده بود که من پاشو عمدی زیر گرفتم. و کارشناس ۳ نفره و ۵ نفره بمن رای دادن و گفتن تصادفی روی نداده اصلا. الان قاضی رای به عدم تعقیب من زده و ممکنه شاکی باز اعتراض کنه و پرونده بره دادگاه برا تجدید نظر. سوالم اینه که من ۲ ماه و نیمه اسیره این پروندم تو کلانتری و دادسرا و از کار و زندگی افتادم.
کلی هزینه ی وکیل دادم.
یه سری هزینه اعتراض به نظره کارشناس اولی دادم و کروکی رفت ۳ نفره
من چیکار میتونم بکنم و چه جوری میتونم خسارت بگیرم؟
آیا شدنی هس؟
کدوم هزینه هارو با چه مدارکی میتونم بگیرم از شاکی که به دلایله واهی منو دو ماه و نیمه الاف کرده و زندگیمو ازم گرفته!
پیشه فک و فامیل آبرو برام نذاشت سره این پرونده.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق الوکاله و هزینه کارشناس مطابق تعرفه قابل مطالبه می باشد

سلام
همه هزینه ها را مستند کرده دادخواست مطالبه بدهید

با توجه به اینکه مسبب این خسارات شکایت نابحق ایشان بوده شما میتوانید از این بابت طرح دادخواست نموده و خسارت مطالبه نمایید.

میتوانید تفاضای دریافت خسارات و حق الوکاله وکیل را نمایید و اعاده حیثیت نیز بنمایید

سلام
مستوانید نسبت به دریافت هزینه کارشناسی و وکیل علیه طرف اقدام نمایید

تمام هزینه های مربوط به این پرونده رو میشه مطالبه کنید

هزینه کارشناس و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه را می توانید بگیرید