نحوه معرفی مال بدهکار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۸۰۱ #68919

با سلام
بنده ۵۰ میلیون تومان به فردی بعنوان قرض دادم و ایشان استرداد ننمود و در دادگاه بدوی شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت اصل ۵۰ میلیون و سایر هزینه های جاری گردید.
ایشان به حکم بدوی اعتراض و همزمان با معرفی خود به عنوان کارگر تقاضای رد حکم بدوی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و اعسار از پرداخت اصل ۵۰ میلیون کرده است.
من باید مالی از ایشان معرفی کرده تا نتواند اعسار خود را ثابت کند.
بنده از ایشان مالی که به نام خودش باشد سراغ ندارم اما میدانم جمع دارایی های این شخص که آپارتمان ساز و همزمان مغازه دار معروفی است بالای ۴ میلیارد تومان است.
چگونه میتوانم استعلام از اموال منقول و غیر منقول بخصوص حسابهای بانکی ایشان بگیرم؟ چون نمیتوانم مالی از ایشان معرفی نمایم و به کمک اداره ثبت و بانک مرکزی نیاز است.
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد قرض
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید شما باید برای معرفی به قسمت اجرای احکام دادگاه مذکور مراجعه کنید.

موید و پیروز باشید