آیا میتوان برای تصرف ملک مزبور اقدامی انجام داد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۰ #68818760

باسلام وخدا قوت. در محله خود یک حمام عمومی قدیمی داریم( که دیگر از آن به عنوان حمام استفاده نمی‌شود و بخشی از آن را یک ارگانی به عنوان انبار استفاده می‌کند) بنده یک قولنامه خطی مربوط به ۱۲۵ سال پیش پیدا کرده ام(درآن نوشته شده یک قطعه زمین جای حمام خرابه بدون متراژ) که پدر پدر بزرگم از کدخدای وقت خریداری نموده با توجه به تحقیقی که انجام دادم طبق حدود نوشته شده در قولنامه مکان آن همین مکان فعلی حمام است که چندین سال پیش باز سازی شده و با توجه به تحقیقی که کردم مالک اصلی زمین را کسی اطلاع نداشت ولی هزینه ساخت آن را مردم داده بودند ( پدر پدر بزرگم حدود۷۰سال پیش فوت نموده و وراث او هم نوعی معلولیت دارند) ملک مزبور در محدوده پلاک ثبتی است که یک شماره پلاک بنچاق مشاع به نام پدر پدر بزرگم پیدا کردم و دادم برا استعلام(خود بنچاق را نداریم فقط یه شماره پیدا کردم) آیا با توجه به شرح گفته شده و اینکه اگه جواب استعلام هم بیاد حد وحدود در آن نیست(مشاع وسهمی) آیا میتوان برای تصرف ملک مزبور اقدامی انجام داد. شرمنده طولانی شد. سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مستندات شما نشان دهنده مالکیت باشد قدیمی بودنشان حقوق شما را از بین نمیبرد

بااحترام
باید مالکیت را اثبات تا بتوانید اقدام نمایید

با سلام
اگر مدارک مالکیت دارید می توانید اقدام کنید

با سلام و درود . اگر اصول مستندات مالکیت را داشته باشید امکان پذیر میباشد .

با سلام، بله اگر مدرکی برای مالکیت داشته باشید

بسته به مدارک شما دارد. به رویت وکیل برسانید. اینکه زمین شخصی تبدیل به حمام عمومی شده محل تامل است.

درصورتی که مدارک کافی وجود دارد اقدام نمایید