توهین و فحاشی از طریق پیامک به چه صورت قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴,۴۸۶ #68706

با عرض سلام
بنده با برادر خانومم مشکل داشتم که الان متوجه شدم رفته و از من به عنوان توهین و افترا و تهمت از طریق پیامک از من شکایت کرده وقتی به کلانتری برای مشاوره رفتیم که بعدش خودش و زنش رضایت ندادن متوجه شدم ظاهرا از گوشی و خط من پیامی برای خط برادر خانومم فرستاده شده با این مضنون که( خفه شو اشغال .همه میدونن زنت حرومزادگی در اورده.هر غلطی میخای بکن) ولی اینم بگم خودش میگه اول من پیام دادم با این مضنون( اگه یکبار دیگه پشت سر ما حرف بزنی از طریق قانون باهات برخورد میکنم) که ظاهرا دوبار اون پیام فرستاده شده یکی 2ساعت بعد و اون یکی ساعت ساعت 3 شب. که من اصلا در جریان این پیامک نبودم و خودم پرینت گرفتم متوجه شدم از خط من ارسال شده که من مطمینم اون روز خونه مادر زنم بودیم و وقتی من به سرویس بهداشتی رفتم این پیام را دادن حتی مشاوره میگفت اونا عجله که کردن و زود پاک کردن پیام با تاخیر رفته. که من تو کل مراحل انکار کردم و دادیار برای قرار به جرم توهین به مبلغ دویست هزار تومنی صادر کرد که من اعتراض کردم و با دادیار حرفم شد.حالا میخوام بدونم من چکار باید بکنم و مادر خانومم هم میگه من ندیدم پسرم رفته باشه سر گوشی تو و نمیاد ؟ به نظر شما با توجه به انکار من اخرش چی میشه . ایا اون جمله فرستاده شده توسط خودشان که گفته زنت حرومزادگی در اورده توهین هست یا به پدر و مادرش نسبت داده شده؟ ولی قاضی گفت به جرم توهین؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله جرم توهین محقق شده قذف نیز می‌باشد مجازات قذف شلاق است.

به این دلیل که پیامک از طریق خط تلفن همراه شما ارسال شده، اثبات خلاف این موضوع با شماست و اینکه شما پیام را ارسال نکرده اید بسیار دشوار است.
مجازات این جرم هم شلاق یا جزای نقدی است.

با توجه به صدور پیامها از سیم‌کارت مشخص ، اثبات بی‌گناهی خیلی سخت و تا حدودی ناممکن خواهد بود

سلام
به این دلیل که پیامک از طریق تلفن همراه شما ارسال شده، اثبات اینکه شما پیام را ارسال نکردین بسیار دشوار است.مجازات این جرم هم شلاق یا جزای نقدی است.

سلام . با توجه به ارسال پیام از خط شما ، اثبات ارسال آن توسط ثالث صرفا با شاهد امکانپذیر است لذا جز این نمیتوانید دفاعی داشته باشید و محکوم خواهید شد

با توجه به اینکه پیامک از طریق خط تلفن شما صورت گرفته دلیل اثباتی بر این است که پیامک توسط شما انجام شده و اثبات خلاف این موضوع بر عهده شما می باشد که به سادگی قابل اثبات نخواهد بوددر صورت اثبات اجام جرم توسط شما محکوم به شلاق یا جزای نقدی خواهید شد.

با سلام و احترام
چون از طریق خط تلفن شما ارسال شده شما مسئول هستید
عدم تقصیر خود را باید اثبات کنید