بعد از یکسال که از گرفتن سند تک برگی میگذرد، اعلام شده که سندی با این شناسه وجود ندارد،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۹۲ #68339345

با سلام
بعد از گرفتن سند تک برگ در سال گذشته امروز ۳۰ تیر ۹۸ وقتی شناسه سند و رمز را برای تائید سند زدم، اعلام می کند سندی با این مشخصات وجود ندارد.
تقاضا دارم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما به اداره ی ثبث اسناد حضوری مراجعه کنید وعلت را جویا شوید شاید مدارکتون ناقص بوده ثبت نشده

باید به مرجع صادرکننده سند که همان اداره ثبت شهر شما می باشد مراجعه کنید

از طریق دفتر اسناد رسمی صادر کننده سند و اداره ثبت اقدام نمایید

سلام
اداره ثبت محل وقوع ملک و
دفترخانه اسناد رسمی صادر کننده سند مراجعه نمایید

از طریق دفترخانه اسناد رسمی صادر کننده سند و اداره ثبت محل وقوع ملک پیگیری نمایید احتمالا مشکل حادی نباشد.

سلام باید موضوع را از طریقاداره ثبت اسناد و املاک محل پی گیری نمایید .