فروش زمین تقسیم بندی شده چطور است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۹ #68214668

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم وقتی که زمینی رو که سند مالکیت داره رو وراث بین خودشون با نوشتن تقسیم نامه با توافق تقسیم کردن سهم خودشون رو با چه شرایطی میتونن به فروش برسونن و اینکه هر یک از وراث برای فروش سهم مشخص شده خودش به امضاء همه وراث برای فروش سهم خودش نیاز داره یا روش جایگزینی مثل وکالت وجود داره ممنون میشم پاسخ بدین.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اخذ وکالت از سایر وراث جهت انتقال اقدام بفرمایید

با درود با اخذ وکالت از سایر وراث جهت انتقال اقدام نمایید.

باسلام می توانید با اخذ وکالت از سایر وراث جهت انتقال اقدام نمایید.

درود. با پیوست کردن گواهی انحصار وراثت و تقسیم نامه عادی بین ورثه می‌توان نسبت به انتقال وفروش اقدام کرد. منتها اگر تقسیم وتفکیک هم شده باشد نیازی به وکالت از سایر ورثه نیست چون سهم هریک مجزا وتفکیک شده است.

با سلام
با گرفتن وکالت از همه وراث اقدامات لازم را انجام دهید

باسلام
وکالت دادن همه وراث کفایت امر میکند.

با اخذ وکالت از سایر وراث جهت انتقال اقدام نمایید